Pages

Senin, 28 Mei 2012

Jak jsem pekla dietní buchtu....

Dnes se s vámi podělím o to, jak upéct buchtu, po které nepřiberete ani gram! 
Včera jsem měla opět pečící náladu....poslední dobou je to nějak podezřele často, asi to bude tím, že je to jeden ze způsobů, jak oddálit učení :D A tak jsem se rozhodla, že upeču nějakou buchtu, kterou si dám dneska k snídani. Chtěla jsem udělat zase tuhle flekatou buchtu, ale to bych nebyla já, abych se nesnažila recept zase nějak "vylepšit". Řekla jsem si, že čím víc kakaa, tím líp, a že kakaem se ještě nikdy nic nepokazilo...a toho másla tam dám taky ještě míň, ať je to zdravější...a když uberu ještě trochu cukru, bude to ještě vhodnější, žejo. Tvaroh jsem udělala dvojbarevný - půlku s vanilkovým pudingem a půlku s malinovým........Výsledkem mého snažení byla tuhá černá hmota bez chuti s podivnýma flekama chemické chuti díky malinovému pudingu a gumové konzistence, po sladké chuti nebylo ani památky. :D
Takže vám můžu zaručit, že po této buchtě opravdu nepřiberete.....nehrozí totiž, že byste jí snědli větší kus...jestli vůbec nějaký :D
Ale jednu výhodu to má - můžete si to udělat doma! :D


Tak jsem se alespoň poučila, že když se nějaký recept povede, nemá cenu ho už "vylepšovat" a vymýšlet blbosti. :D A co vy? Máte podobnou zkušenost s vymýšlením nových receptů ? :)

P.S. :  Slibuju, že příště to bude smysluplnější článek. :D

0 komentar:

Posting Komentar